King – alweer ruim 5 maanden

 

Time flies, when you are having fun! En plezier hebben we hoor, met King in huis. Animal Planet hoeft niet meer aan: het is één groot avontuur met onze beesten! We hebben sinds kort andere bureaustoelen. Nou, dát hebben we geweten hoor! De vorige waren niet van stof; deze wel… en het kost nogal wat moeite om King te laten begrijpen dat hij er wél op mag liggen, maar niet aan mag krabben! Heel verbaasd kijkt hij dan dus ook om zich heen: huh? wie? ik? 

 

 

Zita moet ook steeds meer en meer op haar tellen gaan passen. King laat zich echt niet meer alles welgevallen. En eerlijk is eerlijk, met zo’n groot bot is het ook helemaal niet nodig voor Zita om op King’s poten en kop te kluiven, toch?

 

 

Onlangs zei ik het nog: het is maar goed dat we in het digitale tijdperk leven, want anders was ik compleet leeggelopen op de kosten van het afdrukken van alle foto’s! Ik heb nu al meer foto’s van King, dan ik ooit van m’n kinderen heb kunnen laten maken!

 

     

 

Maar zeg nu zelf: hij heeft zoveel verschillende ‘gezichten’ dat ik het echt niet kan laten hoor! En eindelijk is het ook gelukt (thanks Lex) om King geeuwend op de foto te krijgen. Wat een bekkie he? 

 

 

Maar eerlijk is eerlijk: King gaat er ook heel vaak wel ‘echt voor zitten’ hoor! Volgens mij weet mijnheer dondersgoed hoe mooi hij is! De fokker van King is afgelopen weekend de stamboom komen brengen. Ja, bréngen, je leest het goed! Maar na al mijn ‘weegschaal’ verhalen wilde ze zelf wel eens zien hoe hij gegroeid is! En: ze was dik tevreden! Hij gaat een kanjer worden en is op dit moment al net zo zwaar als z’n vader! Hmmm, zal ik dan maar niet verklappen dat ik aan ‘dwangvoeren’ doe? 😉

 

 

 

Lekker loeren van bovenaf de krabpaal! Als de baas niet uitkijkt,
sla ik em lekker op z’n kop….. prrrrrrr

 


terug
wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 03/2010