King – precies 1 week bij ons!

 

 

King is nu precies één week bij ons: ik moet moeite doen om hem te laten slapen, als hij zo lekker ligt te pitten. Maar, soms, dan kán ik hem niet weerstaan, en dan moet hij er toch echt even aan geloven: knuffelen met het vrouwtje!

 

 

Ik weet niet precies hoelang we het vol zullen houden, maar het is wel leuk om elke vrijdag dus even te kijken of meneer al gegroeid is. De keukenweegschaal, die ik eind december al besteld had, is nog steeds niet geleverd, dus ik weet niet precies hoe zwaar King nu is. We vermoeden toch echt wel dat er al een paar ons bij is gekomen.

 

 

We maken er al grapjes over: King lijkt echt wel een fotomodel! Na zes jaar foto’s van Zita ‘geprobeerd’ te maken, is het een verademing om eens een dier te fotograferen, die niet wegloopt! Wat een gaaf gezicht he, zoals hij gaapt!! Hij kan nóg verder open, maar de kunst is dan wel om precies het juiste moment te pakken te krijgen.

 

 

En als we het nu toch over het ‘juiste moment’ hebben: King doet ook verwoedde pogingen om de muis te pakken te krijgen! Wel heel grappig om te zien dat Zita dus geen enkele poging doet om achter die muisjes aan te gaan (we hebben er ontelbare) en dat King niet achter de bal van Zita aan gaat. Dieren? Ze zijn slimmer dan wij denken hoor!

 

 

terug    wordt vervolgd!

©Loes Raaphorst 01/2010