King – precies 3 weken bij ons

 

King groeit prima! We hebben hem weer gewogen en meneer weegt nu op 20 gram na, 3 kilo! Dat is een prachtig gewicht voor een Maine Coon kitten van drieënhalve maand 🙂

 

 

Net als Zita krijgt King uitsluitend vers vlees te eten, regelrecht bij een slagerij vandaan! Tot vandaag at hij met gemak 250 gram per dag. Maar het lijkt erop dat hij inmiddels iets sneller verzadigd raakt. Of het zou moeten betekenen dat we van vier naar drie voedingen per dag kunnen. Maar het is hoe dan ook een genot om hem te zien eten. Hij neemt een flink stuk in z’n bekkie en ‘knaagt’ daar dan op met z’n kop een beetje scheef. Maar ja, dit keer was Lex niet in de buurt, dus moest ik de foto’s nemen en zoals jullie al zien: ik kan een heleboel, maar foto’s maken is niet echt mijn ding. Volgende keer moet de baas dus maar even het bewijs leveren!

 

terugwordt vervolgd

©Loes Raaphorst 01/2010