King’s hálve verjaardag – zes maanden dus 😉

 

Na Suzanne en Rick was het nu weer hoogtijd dat Danielle King weer kwam bewonderen. Het heeft wel het één en ander gekost: m’n drakenschaakspel, arm, schouder en borst zitten onder de littekens, maar na even geduld te hebben, was King toch wel bekomen van de schrik van de twee mopshondjes die luid blaffend op visite waren gekomen. Maar, helemaal vertrouwt hij het nog niet 😉

 

 

Inmiddels is King precies een half jaar! Hij heeft voor zijn ‘verjaardag’ een plafondhoge krabpaal gekregen! De andere viel echt om als hij er op wilde springen! We schatten dat hij nu 6 kilo weegt! De paal staat tegen het plafond geklemd, dus nu maar hopen dat deze wel Maine Coon bestendig is!

 

 

Nadat eerst de doos waar het bouwpakket inzat, uitgebreid gecontroleerd was, begon hij langzaamaan het bouwwerk te bewonderen. Helemaal te gek zeg.. ik kom tot áán het plafond met m’n poten! Nou hier kan ik me voorlopig wel op uitleven!

 

Toch even onderzoeken hoe het allemaal vast zit hoor? 
Krijg ik daar beweging in? Hmmm, lekker zacht stofje. 
Kan ik daar ook in misschien??

 

 

 

Hee, dat is prettig, een soort hangmandje 🙂 
En ook nog eens lekker dicht bij vrouwtjes’ pc…. 
dát schept mogelijkheden!!

 

 

Kijk, als je zelf een KING bent, 
dan mag je ook wel met soortgenoten spelen, toch? 

Waarom roept m’n vrouwtje nu dan dat ik hier af moet blijven?

 

 

 

Nu ben ik best een hele stoere kater, én inmiddels dus een half jaar, maar ze vergeten hier in huis wél voor het gemak even dat ik dus dat hele gewicht wél mee omhoog moet slepen! En waarom zou ik springen, als ik ook gewoon me aan m’n voorpoten op kan hijsen? 

 

  

Dus na al dat geklauter kruip ik m’n hangmat maar weer in 🙂

Al met al: ja ik ben wel blij met m’n verjaardagscadeau hoor,

en ik bekijk het leven dus lekker op z’n kop: Prrrrrrrr……

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 04/2010