Kleurencombinatie Groen – Blauw – U bent heel flexibel

Deze kleurencombinatie maakt turkoois, een teken dat u op uw ingevingen kunt vertrouwen. U bent een genezer en zou het goed doen op het gebied van natuurgenezing. Omdat u heel flexibel bent, past u zich aan alle situaties aan. Dit kan zowel een kracht als een zwakte zijn, want soms raakt u daardoor de weg kwijt. 

Persoonlijk Expressie kleur: 

Rood: 

U hebt vertrouwen, energie en aanpassingsvermogen. Maar ga spaarzaam met uw krachten om als u daarvan ook nog iets wilt gebruiken om anderen die minder gelukkig zijn de kracht van positief denken te leren. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, groen
 • zaken – rood, goud, groen

Oranje:

Uw idealen zijn erg belangrijk voor u, maar u hebt ook geleerd om wat afstand te nemen van de zaken die u na aan het hart gaan. Dat is prima, zolang het maar geen excuus wordt om niets meer uit te voeren. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, blauw
 • zaken – rood, goud, blauw 

Geel:

U bent aardig en zorgzaam, maar u laat uw hart meestal het eerst spreken. Het resultaat is dat u de bedoelingen van anderen wantrouwt. Neem wat gas terug en laat uw scherpe logica en intellect u ingeven wat u moet doen. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, violet
 • zaken – lichtgroen, magenta, goud

Groen:

U wilt graag de minder bedeelden n deze samenleving beschermen en bent vaak hun spreekbuis. Geef uw kennis aan hen door, zodat ze ook leren hun eigen zaakjes uit te vechten. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, rood
 • zaken – rood, goud, rood

Blauw:

U gebruikt uw kennis om het leven van anderen beter te maken. Maar het leven draait niet alleen op het vergaren van kennis. Vertrouw op de kracht van uw intuïtie, dan zult u verbaasd staan over wat u kunt bereiken.

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, oranje
 • zaken – rood, oranje, goud

Indigo:

U zet zich stug en wilskracht in voor iedereen en gelooft dat u precies weet wat het beste is. Veel kennis kan u daarbij helpen, maar alleen als u al die ervaring en intelligentie gebruikt om anderen te helpen hun eigen beslissingen te nemen. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, goud
 • zaken – rood, oranje, goud

Violet:

Achter die stugge afhoudende buitenkant van u ligt een hart van goud. Wees eens wat minder op huw hoede, zodat uw at gemakkelijker te benaderen bent, dan zult u veel gelukkiger worden. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, geel
 • zaken – rood, oranje, goud

Magenta:

U staat steeds klaar om mensen op wat voor manier ook te helpen, niet alleen uit medelijden, maar om ze te leren geloven in hun eigen talenten en mogelijkheden.

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, groen
 • zaken – rood, goud, groen

Goud:

Een prachtige combinatie. Iedereen kan bij u aankloppen voor hulp. U hebt de goede combinatie van vertrouwen en wijsheid om anderen te helpen hun eigen leven op te pakken en het beste uit hun talenten te halen. 

Passende combinaties:

 • liefde – rood, oranje, indigo
 • zaken – rood, goud, indigo