Kleurencombinatie Indigo – Violet – U bent een onderzoeker

Licht lijkt altijd te schijnen op dingen die we liever verborgen houden. Met uw sterke intuïtieve kracht en nog sterkere spirituele gevoel hebt u een aangeboren inzicht in diepe mysteries. U leeft voornamelijk in uw hoofd en vlucht vaak naar uw droomwereld wanneer de harde realiteit u even te veel wordt.

Persoonlijk Expressie kleur: 

Rood: 

U bent gefascineerd door de wisselwerking tussen de gewone geneeskunde en alternatieve en natuurlijke middeltjes en methoden. Uw onderzoekende geest en spirituele instelling verschaffen u alle antwoorden die u nodig hebt.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, groen
 • zaken – goud, geel, groen

Oranje:

U hebt wisselende stemmingen van twijfel en zwaarmoedigheid. Maar er is niet veel voornodig om u weer op te beuren en u weet dat uw gevoel voor humor uw belangrijkste bescherming is tegen emotionele situaties.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, blauw
 • zaken – goud, goud, blauw

Geel:

U bent als een frisse lentewind: u brengt blijdschap en geluk aan iedereen met wie u omgaat. Degenen die u beschouwen als uw vrienden, nemen u fel in bescherming. 

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, goud
 • zaken – goud, geel, goud

Groen:

U bent een idealist en voelt zich vaak teleurgesteld als de wereld niet past in de grote plannen die u ervoor in gedachten had. Breng wat goud en rood in uw leven om u het optimisme te geven om recht overeind te blijven.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, groen
 • zaken – rood, geel, goud

Blauw:

U bent het gelukkigst als u iemand anders blij kunt maken en dat maakt u een uitstekende zorgverlener. Vergeet niet tijd voor uzelf vrij te maken, anders bent u binnen de kortste keren opgebrand.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, geel
 • zaken – oranje, rood, blauw

Indigo:

Mocht u besluiten om zich met medicijnen bezig te gaan houden, regulier of alternatief, dan kunt u erop rekenen dat er een stevig beroep zal worden gedaan op uw onderzoeksvaardigheden en krachtige intuïtie.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, geel
 • zaken – goud, geel, goud

Violet:

Uw vasthoudendheid om een wetenschappelijke verklaring te vinden voor elk probleem, zou u wel eens heel ongelukkig kunnen maken. Dit zal duidelijk worden wanneer u plotseling geconfronteerd wordt met een grote crisis of persoonlijk trauma.

Passende combinaties:

 • liefde – goud, geel, geel
 • zaken – goud, geel, goud

Magenta:

U houdt van anderen en anderen houden van u. Alles wat u doet, weerspiegelt uw gevoel voor de schepselen en wonderen van het universum.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, goud, magenta
 • zaken – lichtgroen, rood, geel

Goud:

U raakt soms helemaal van slag door uitingen van wreedheid van anderen. Maar u bent ook gezegde met de kracht van positief denken. elke keer wanneer u op het punt staat in te storten, toont u de veerkracht om terug te komen.

Passende combinaties:

 • liefde – oranje, geel, indigo
 • zaken – oranje, goud, indigo