Kleurencombinatie Magenta – Oranje – U bent een teamspeler

U bent zich bewust van het belang van een geestelijke en spirituele invloed. In uw verleden kunnen er onverwerkte trauma’s zijn. Door onvoorwaardelijke liefde voor uzelf hebt u deze omgezet naar eigenschappen als vergevingsgezindheid. Nu kunt u anderen helpen hun negatieve emoties te verwerken. U hebt de moed en de vastberadenheid om te slagen in wat u ook doet.

Persoonlijk Expressie kleur: 

Rood: 

Uw creatieve gaven worden niet op de juiste manier benut, want u bent te druk bezig om tijd te vinden voor uzelf. Neem wat gas terug en zet uw creativiteit om in uw keelchakra, waar ze op vele manieren kan worden uitgedrukt.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, groen
 • zaken – turkoois, geel, groen

Oranje:

U straalt blijdschap en vitaliteit uit en hebt heel wat liefde te geven. U vindt uitgaan en mensen ontmoeten heerlijk en u kunt uitstekend sociale gebeurtenissen organiseren. Vind wat tijd om uw energie weer aan te vullen.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, blauw
 • zaken – lichtgroen, violet, blauw

Geel:

U wekt de indruk van zelfbeheersing, maar hierachter verbergt u innerlijke verwarring, waarschijnlijk gerelateerd aan ervaringen uit uw kindertijd. Laat uw angsten los en laat anderen zien wat voor prachtig mens u bent.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, violet
 • zaken – rood, groen, violet

Groen:

U doet er alles aan om anderen te helpen, maar u kunt ook heel eenzelvig zijn als u dat wilt, iets wat anderen kunnen misvatten als ongeïnteresseerdheid.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, rood
 • zaken – oranje, blauw, rood

Blauw:

We willen allemaal graag gewild en geliefd zijn, maar soms voert u de zorg voor anderen te ver. Probeer uit te vinden waarom u zo handelt en of dit uw persoonlijke en spirituele ontwikkeling helpt of juist hindert.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, oranje
 • zaken – rood, blauw, violet

Indigo:

U waardeert de kracht van positief denken, maar vindt het moeilijk om gedachten in daden om te zetten. Als u erop vertrouwt dat fouten maken niet erg is en dat u daar van leert, zal uw leven pas echt beginnen.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, goud
 • zaken – lichtgroen, blauw, rood

Violet:

Verandering creëert kansen om ons leven in een heel nieuw licht te zien. Probeer verandering te verwelkomen en te genieten van wat er komt.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, geel
 • zaken – lichtgroen, blauw, geel

Magenta:

U hebt de gave om altijd de juiste mensen voor een klus uit te zoeken en om hen te motiveren samen te werken om iets groots te bereiken.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, groen, blauw
 • zaken – rood, groen, groen

Goud:

Door uw aangeboren medegevoel komt u op voor anderen en wilt u de omstandigheden om u heen verbeteren. Uw eindeloze uithoudingsvermogen betekent dat u, indien nodig, uw energie aan de actieve politiek wijdt.

Passende combinaties:

 • liefde – lichtgroen, blauw, indigo
 • zaken – lichtgroen, blauw, violet