Kleurencombinatie Rood – Groen – U vecht voor de rechten van anderen

Uw lotskleur groen geeft u veel kracht, energie en enthousiasme, die u kunt gebruiken ten gunste van anderen. U hebt een groot rechtvaardigheidsgevoel en wilt liever anderen ook wat meegeven dan hen voorrechten ontzeggen. Maar u neigt toch ook naar starheid in uw standpunten en uw principes kunnen voor innerlijke strijd zorgen.

Persoonlijk Expressie kleur: 

Rood: 

U wilt vechten voor waar u in gelooft en uw geweldig toewijding zorgt ervoor dat u zult afmaken waar u mee bezig bent. Voorzichtig, rood is de energie van de dictator en u zult nooit winnen door macht alleen.

Passende combinaties:

 • liefde – groen, magenta, blauw
 • zaken – turkoois, goud, blauw

Oranje:

Wanneer het aankomt op eerlijkheid en gerechtigheid kunt u met uw creativiteit en vrolijke karakter wonderen verrichten om negatieve situaties en standpunten om te buigen naar een positief resultaat.

Passende combinaties:

 • liefde – groen, rood, blauw
 • zaken – groen, goud, violet

Geel:

Uw vermogen om geld te genereren geeft u financiële macht. Maar u meet voorspoed alleen af aan materiele zaken. Medeleven en edelmoedigheid zullen meer geluk brengen. 

Passende combinaties:

 • liefde – groen, rood, violet
 • zaken – groen, goud, violet

Groen:

U springt voor anderen in de bres, in het bijzonder voor kinderen en kansarme jongeren. U kunt iets voor elkaar krijgen, dus gebruik uw talenten om anderen aan te zetten tot het werken aan een betere wereld.

Passende combinaties:

 • liefde – turkoois, magenta, blauw
 • zaken – turkoois, goud, violet

Blauw:

Wees niet ontmoedigd als anderen uw principiële overtuigingen over waarheid en gerechtigheid niet delen. Eén enkele moedige daad stellen tegenover onrecht snijdt meer houdt dan het werk van diverse mensen die maar half hun best doen. 

Passende combinaties:

 • liefde – turkoois, magenta, oranje
 • zaken – lichtgroen, magenta, goud

Indigo:

U baant zich met veel moed en ondernemingslust een weg door het leven. En wanneer u eenmaal ergens voor staat, vindt u het moeilijk ermee op te houden. Houd wat afstand, dan zult u zien dat uw vele talenten nog beter gebruikt kunnen worden. 

Passende combinaties:

 • liefde – groen, rood, goud
 • zaken – violet, magenta, goud

Violet:

U neemt graag de rol van martelaar op u , om u zo omwille van recht en eerlijkheid op te offeren. Probeer deze neiging in te dammen en wat minder de aandacht te trekken. U zult zien dat meer mensen zich naar u keren. 

Passende combinaties:

 • liefde – groen, rood, geel
 • zaken – turkoois, magenta, goud 

Magenta:

U bent het levende bewijs van het principe dat liefde alles oplost; u oordeelt niet en samen met uw onvoorwaardelijke liefde zorgt u voor vrede en harmonie.

Passende combinaties:

 • liefde – turkoois, goud, magenta
 • zaken – lichtgroen, goud, blauw

Goud:

U bezit alle eigenschappen van een goede bemiddelaar. Met uw wijsheid en onpartijdigheid, gekoppeld aan uw wens om het recht te laten zegevieren, wordt u door uw omgeving gerespecteerd vanwege uw vaardigheid en kracht. 

Passende combinaties:

 • liefde – groen, rood, indigo
 • zaken – groen, rood, blauw