Kleurencombinatie Violet – Magenta – U kunt alles bereiken

Hoewel u naar buiten toe rustig en bescheiden overkomt, staat u klaar om de uitdaging aan te gaan; u hebt een grote innerlijke kracht en veel geloof in uzelf. Met violet als de kleur van uw ziel en met magenta als lotskleur kunt u nieuwe mogelijkheden  ontdekken.

Persoonlijk Expressie kleur: 

Rood: 

Uw hart beschikt over een geweldige liefdeskracht, die, wanneer deze in goede banen wordt geleid, de wereld kan veranderen. Leer de kracht van uw primitieve verlangens om te zetten naar zuiveren, onvoorwaardelijke liefde.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, groen
 • zaken – geel, groen, blauw

Oranje:

U hebt een heel gelukkig en plezierig leven. U gelooft sterk in het bestaan van uw ziel en schept de voorwaarden voor de ontwikkeling ervan.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, blauw
 • zaken – oranje, groen, blauw

Geel:

Als u eenmaal geleerd hebt dat echte rijkdom niet noodzakelijkerwijs door materieel succes tot stand komt, zult u beter begrijpen hoe u meer voorspoed in uw leven kunt krijgen.

Passende combinaties:

 • liefde – groen, geel, violet
 • zaken – groen, geel, blauw

Groen:

Evenwicht en harmonie zijn uw sleutelwoorden. Net als met alles is een te veel aan spiritualiteit niet goed voor uw algemene welzijn. Laat de hoeveelheid in verhouding staan met de rest van uw leven.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, rood
 • zaken – lichtgroen, goud, rood

Blauw:

Waarheid, recht en eerlijkheid zijn allemaal eigenschappen die u gebruikt om uw ziel mee te voeden. Dit houdt ook in dat u uzelf tegen het licht houdt terwijl u uw eigen waarden en overtuigingen onderzoekt.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, oranje
 • zaken – lichtgroen, goud, oranje

Indigo:

Al uw zintuigen worden gebruikt om in contact te komen met de goddelijke bron. U ontwikkelt ze door meditatie en moment van diepe inkeer. U bent zich nu zo bewust van uw innerlijke wereld dat deze een deel van uw leven is geworden.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, goud
 • zaken – oranje, groen, goud

Violet:

Uw contacten met de hogere bewustzijnsniveaus houden uw innerlijke kracht en geloof in uzelf op peil. Maar anderen kunnen het hier moeilijk mee hebben, dus wees discreet in wat u doet en wie u vertrouwt.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, geel
 • zaken – geel, groen, goud

Magenta:

De grootste gift die u iemand kunt geven, is de gave van onvoorwaardelijke liefde. Alleen door alle aspecten van uw karakter te accepteren, zowel de goede als de kwade, kunt u volledige zelfkennis bereiken en het leven van anderen vullen met uw liefde.

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, goud
 • zaken – geel, groen, rood

Goud:

U weet dat de goddelijke essentie uw leidraad is,. Dit geloof drukt u uit in uw wens om anderen op alle mogelijke manieren te helpen en hierbij put u uit een innerlijke krachtbron die nooit uitgeput raakt. 

Passende combinaties:

 • liefde – geel, groen, indigo
 • zaken – geel, blauw, violet