Lekker lezendoe je in een goede stoel

 

 

Als grote leesfan, moet je natuurlijk een gemakkelijke stoel hebben om je in te nestelen tijdens die heerlijk leesuurtjes. Het soort waarin je uren kan lezen en, als je een goed boek hebt, de tijd voorbij vliegt. De lezers onder ons weten dat er niks zo heerlijk is: met een kopje thee en een goed boek in een fauteuil. 

 

In het beste geval, is de stoel ook nog mooi en past het in het interieur. Vooral als je huisgenoten hebt die de charme van een doorleefde stoel niet inzien zul je moeten zorgen voor mooi meubilair. 

 

Bij fashion4home kunt u design meubels online bestellen. Op die manier kunt u zorgen voor een prachtige inrichting naar eigen smaak (of naar smaak van uw huisgenoten), zonder dat u opgescheept zit met een stoel, die weliswaar mooi is, maar waar u het nog geen vijf minuten op uithoudt.

 

 

©Loes Raaphorst 01/2011