Lichtbollen

Heel bijzonder als je deze afbeelding gekozen hebt, omdat dit heel veel over je zegt. Je bent een vurig type en alles om je heen is in beweging. De hele kosmos lijkt vertegenwoordigd en over hulp van ‘bovenaf’ heb je niet te klagen. 

Soms als je even tot rust komt – dat is te zien hoog in het midden, daar kruipt een vogel uit zijn ei – kun je even alles op een rijtje zetten, krijg je inzichten. Want omdat er zoveel beweging is, zie je door de bomen het bos even niet meer. Helemaal boven in de punt, is iemand van gene zijde die een oogje in ’t zeil houdt, hij of zij bewaakt je, misschien een opa of oma of een dierbaar iemand die over is gegaan. 

Er is liefde en energie om je heen, lichtpuntjes genoeg en toch (zie onderaan) heb je soms drempelvrees om aan iets nieuws te beginnen. Vertrouw maar op al de hulp die er voor jou is, maar neem dan ook af en toe even de nodige rust om de volgende stap te zetten. 

Je bent een deel van het geheel. 
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005