Liefde door de eeuwen heen – Liefde Nu

Sinds de jaren dertig van de twintigste eeuw werd ‘dating’ populair als manier om een partner te vinden. Dit bracht meer emotionele vrijheid. Scheiden werd minder uitzonderlijk en het hebben van meerdere relaties of huwelijken achtereen werd openlijk geaccepteerd. De emotionele balans tussen de seksen werd beter doordat de beperkingen uit het verleden werden opgeheven.

Relaties tegenwoordig

Huwelijk, samenwonen, en ouderschap worden tegenwoordig als een verantwoordelijkheid van beid seksen beschouwd. De veranderende rolverdeling tussen man en vrouw biedt nog steeds nieuwe mogelijkheden voor relaties. Door de huidige openheid heeft u op dit gebied alle vrijheid om uzelf te kunnen zijn. Moderne relaties bieden u de vrijheid om er uw eigen stempel op te drukken.

Bron MBS ©Loes Raaphorst 01/2006