King – het eerste Weekend

 

 

Oh, het is zooooo gaaf!!! Aanvankelijk ging het niet zo lekker: King dacht dat ie een tijger was, en Zita dacht dat King om op te eten was (goede smaak heeft die dame van mij!). Maar rond middernacht lag King op de bank tussen ons in, en Zita rustig op haar kussen. 

 

Gisteravond heeft King een klein beetje van het vlees van Zita (!!) gegeten, en ook al op de bak gepoept, én geplast, en iedere keer dus meteen als ik hem erop zetten! (helaas heeft Zita de 1e drol opgegeten!) hihi… 

 

We gingen uiteindelijk om 3.30 uur naar bed, met King op het dekbed tussen ons in, en Zita op het bed aan het voeteneind. Laten we zo zeggen dat de mannen een redelijke nacht hebben gehad en de dames dus ‘gewaakt’ hebben!! 

 

 

Verder slaapt King veel (wat goed is natuurlijk) en Zita doet haar best. Ze hebben al neus aan neus gelegen, Zita heeft hem al gelikt, maar dat vindt King nog niet helemaal geweldig. Maar, één ding is zeker, ik heb de knuffeligste kat uit het nestje hoor!! Katers zijn toch zachter dan poesjes!! 

 

 

Net de stofzuiger door de tent getrokken, en toen vloog King onder de bank, en ik had em nog niet uitgezet, of hij kwam er luid mauwend onder vandaan. Hij loopt me (als Zita er even niet is) als een hondje achterna!!! 

 

Hij had vanochtend wel een beetje een snotoog en snotneusje, maar ik vermoed dat ie toch een beetje kou heeft gevat, van in en uit de auto en over de galerij: het was smerig koud toen we thuiskwamen! Nu Lex met Zita uit is, is King het hele huis aan het ontdekken: zo schattig!!! en ja hoor.. nu staat ie weer voor m’n monitor!!! (via m’n schoot, want dan mauwt ie dat is erbij wil!) 

 

Het is een pracht kat, en een geweldig karakter! Een loeier van een hondenkop op 10 cm van je snuit, en dan gewoon die hond de rug toekeren en gaan zitten slapen!!! Gewéldig!! Alleen die grote onhandige poten van Zita, zijn niet altijd even prettig, maar dat moet Zita ook nog leren!! 

 

terug   wordt vervolgd!

 

©Loes Raaphorst 01/2010