Medicijn Kaarten Orakel – dieren als symbolen van helende kracht

 bol.com Partner

Dieren vertolken in bijna iedere maatschappij een specifieke rol. Met name de Indianen hebben een sterke band met het dierenrijk. Deze band komt duidelijk tot uiting in Medicijnkaarten. De Indianen stellen dat dieren gedragspatronen vertonen waarin iedereen die intelligent genoeg is om die eigenschappen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

In Medicijnkaarten maakt de lezer kennis met de specifieke eigenschappen van 44 dieren en hun symboolfuncties. Elk dier kan ons een les leren en vertegenwoordigt in zichzelf en in combinatie met andere dieren een kracht waarop een beroep kan worden gedaan. Het verwerven van inzicht in de eigen persoon via de wezens van het dierenrijk is een proces van spirituele genezing, dat met nederigheid en intuïtie ondergaan moet worden. Deze lessen, die een onderdeel van de weg naar kracht en volmaakte harmonie vormen, zijn: wees menselijk, wees kwetsbaar en zoek verbondenheid met alles wat bestaat.

Inhoud:

  • 44 medicijnkaarten met totemdieren

  • 9 kaarten met een blanco schild

  • schitterend geïllustreerd boek met instructies. 

Naar de kaarten