Mediteren met Kristallende weg naar innerlijke kracht dmv kristallen en meditatie 

Sue Parlett,

De weg naar innerlijke kracht met behulp van kristallen en genezende meditatie. 

Het pakket bevat:

Paperback | 32 Pagina’s |
House of Books B.V. | 2002

ISBN: 9044305468 

Recensie:

Een werkboek voor meditatie met kristallen en kleuren. De genezende werking en eigenschappen van verschillende kristallen worden beschreven evenals de emotionele effecten van verschillende kleuren. Kristallen en kleuren corresponderen met de zeven chakra’s (energiecentra). Door meditatie op kristallen kunnen zelfvertrouwen, concentratie enz. worden vergroot. Daarnaast zijn er tien afbeeldingen voor meditatie op lotsbestemming, zelfkennis enz. Hierbij is een stapsgewijze uitleg met visualisatie opgenomen, alsmede een korte uitleg over meditatie. Het boek is helder en duidelijk geschreven en heeft een fraaie lay-out. Acht kristallen en tien kaarten met fraaie afbeeldingen worden in een doos meegeleverd. 

(Biblion recensie, Drs. T. de Jong)

 bol.com Partner

Naar de kaarten: