Melchisadec

Melchisadec: Prins van vrede en licht, de Regenboog en het Violet Licht. 
De hoofdkaart voor spirituele ontwaking, vrede en heelheid.

Melchisadec is vader van de Engelen van de Goddelijke Aanwezigheid en misschien wel de allerbelangrijkste Engel. Hij leidt deze Engelen zoals grote profeten de mensheid hebben geleid. Hij biedt u zijn symbolen van de regenboog (de zeven primaire lichtkleuren voor heling), het brood (spirituele voeding) en de kelk met daarin de sleutel tot zijn labyrint, het pad naar heelheid.

Deze hoofdkaart duidt erop dat de heling van de fysieke problemen van uw Lagere Zelf bijna is voltooid en dat de tijd voor spirituele ontwaking is aangebroken. De integratie van uw fysieke en spirituele zelf zal u naar ware heelheid en harmonie van geest, lichaam en ziel leiden. Het spirituele voedsel komt eraan. De sleutel vertegenwoordigt uw mystieke reis naar uw innerlijke zelf. 

Melchisadec helpt u de zeven helende lichtstralen door uw kruinchakra te laten stromen, zodat elk chakra-energiecentrum wordt geheeld en u uw eigen regenboog pad naar uw Hogere Zelf kunt vinden. Omwikkel de kleuren met goud en concentreer u daarna op Melchisadec’s violette lichtstraal die alle donkere energie omvormt tot licht. Wanneer u deze lichtstraal volledig door u heen kunt laten stromen, zult u vervuld worden van een fantastisch gevoel van spiritualiteit en eenwording, de zuivere vrede die elk begrijpen overstijgt.