Metatron/Shekinah

Metatron/Shekinah: de vereniging van het menselijke met het goddelijke, Zuiver Wit en Zuiver Goud Licht, vormen samen Wit Goud (Bron)
De kaart van goddelijke connectie en universele harmonie.

Metatron (god in de man) en Shekinah (god in de vrouw) zijn architecten van de heilige meetkunde en bewakers van de levensboom, die tien wortels telt, waarbij elke wortel uit een schitterende lichtbol bestaat. Dit is het symbool voor universeel evenwicht en harmonie door contact met het Goddelijke. Ze zeggen dat het geheim van de verwerkelijking van deze harmonie in het leven bestaat uit het maken van een reis van liefde van de laagste sfeer (het aardse rijk van de mens) naar de hoogste sfeer die de Kruin vertegenwoordigt, ofwel de Schepper – de Ene.

Het pad is niet gemakkelijk. Deze kaart duidt erop dat uw leven niet in evenwicht is, hetzij omdat u het contact met de Ene kwijt bent of omdat u zich eenzaam voelt op uw levensboomreis, zoekend naar liefde. Ze bieden aan u te bevrijden. Metatron (op de kruin) brengt u in contact met de Ene en biedt u de witgouden helende kracht van de Bron. Shekinah kunt u aanroepen om de keuze van uw partner te zegenen, zodat u geluk kunt vinden door ware liefde in uw hart, waardoor er een brug naar het Hogere Zelf wordt geslagen. Ze herinneren u eraan dat de realiteit – inclusief de planeten, sterren en alle levende wezens – is vervat in het wonder van de heilige meetkunde van de Ene; het ware pad naar harmonie loopt van Eén terug naar Eén.