Moeder Aarde Kaart 12 – Pijl

Krijgerclan, je pijlen
Vliegen recht en trouw.
Koen van hart,
Vertrouwen waard,
Bescherming leeft door jou.

Als de Pijl vandaag doel heeft getroffen in je kaarten, wordt er van je gevraagd de waarheid van je huidige situatie te vinden. Je kunt jezelf tegen ongemakkelijke situaties beschermen door de waarheid als bescherming te gebruiken. Het doet er niet toe wat anderen van je denken. Jij kent de waarheid. Wanneer je die waarheid eer bewijst, kun je niet door de leugens van anderen worden gekwetst. 

Pijl spreekt ook over de ideeën van Broederschap. ‘Dat wil zeggen dat je je moet wapenen met de goede bedoelingen en de oprechtheid van hen met wie je je wilt verenigen. Laat de mensen vallen die jouw pad of waarheid niet langer wilden eren. Denk eraan, Pijl is openhartig, en zegt altijd: “Blijf op Het Heilig Pad’.