Moeder Aarde Kaart 14 – Kokopelli

Kokopelli, speel voor mij, 
Opdat m’n hartje zingt,
Geheimnisvolle toverfluit,
Een mooi droom weerklinkt.

Lied van Aztlan, Vruchtbaar Vuur,
Ravijnen van m’n geest,
Heil’ge eenheid,
Hart tot Hart,
het Goddelijke spreekt.

Als Kokopelli je met z’n magische fluit heeft gelokt, is het tijd om naar z’n wijsje te luisteren. Dit wijsheid gaat over vruchtbaarheid. Er wordt van je gevraagd je talenten te gebruiken om vruchtbaarheid op een bepaald gebied van je leven te scheppen. Als de dingen maar langzaam zijn gegaan, zegt het wijsje van Kokopelli dat wat het ook is dat je nu wilt planten, zeer vruchtbaar voor je zal zijn.

Zaadjes voor de toekomst platen is inspannend, dus het is nu tijd om je vaardigheid en innerlijk hulpbronnen aan te wenden om van de magie gebruik te maken. Als er een project is waar je aan wilt beginnen, of een idee dat je verder wilt uitwerken, dan kon de timing niet beter zijn. Ga alle oude beperkend ideeën uit de weg en beweeg je voorwaarts. Nu is het de tijd – de macht is aan jou!