Moeder Aarde Kaart 2 – Zweethut

Vuur van zuivering,
Stoom van heilig Steen,
Gebedskoord en tabaksblad,
En liederen van de geest.

De Zweethutkaart spreekt over de behoefte om een bepaald aspect van je leven te zuiveren. Dit reinigen kan vriendelijk en helend zijn als je bereid bent het op een heilige manier te benaderen. Het kan tijd zijn om negatieve gedachten of houdingen te reinigen. Vanuit een ander gezichtspunt kan het nodig zijn barrières op te ruimen; dit als mensen je naar beneden halen en verhinderen dat je verder komt.

Of de zuivering lichaam, geest, emoties, houdingen of ziel betreft, moet je zelf beslissen. De regel van de Zweethutkaart die voortdurend opgaat, is dat nederigheid en zuivering altijd de weg vrijmaken voor nieuwe levenskracht. Denk eraan dat je zodra ‘roest’ verwijderd is, op eigen kracht kunt stralen.