Moeder Aarde Kaart 23Rooksignalen

Heilige Hemeltaal,
Jij die woont waar Arend vliegt,
Spreek alsjeblieft tot mij.
Geesten kan ik zien
In de vorm van Wolkenvolk
Dat uit het Vuur verschijnt.
Heilige rook, je zegt me
M’n verlangens te zijn.
Laat me richting hemel gaan
Met een hart zo trouw
Dat het vliegt als Arend
En kan zijn bij jou.

De Rooksignalen die jouw kant op worden gestuurd, vragen om helderheid van bedoeling. Als de zin of de richting van je leven troebel is geworden, is het nu tijd om te zijn wie je bent. De signalen die ja naar anderen uitzendt, leveren je misschien ongewilde aandacht op. Kijk goed naar wat je uitzendt en richt je op, zodat je het soort ervaringen en mensen aantrekt dat je in je Heilige Ruimte wilt hebben.

Een Tweede boodschap krijg je van de Wereld van de Geesten. Deze herinnert je eraan dat als het je aan richting ontbreekt of als je niet goed weet wat je behoeften zijn, de Bondgenoten je niet kunnen helpen met die vragen. Helderheid van bedoeling brengt beloningen op alle niveaus mee en zal je groeiproces versnellen. 

Besteed aandacht aan en maak gebruik van de kracht van je bedoelingen. Je hebt de strijd al half gewonnen wanneer je heldere bedoelingen de barrières omvergooien die je tegen besluitvaardig handelen had opgeworpen.