Moeder Aarde Kaart 25 – Pow-Wow

Allemaal tipi’s
Overal een vriend
Verhaal na verhaal
Wordt hier verteld.

Een deken voor een mandje
Een paard als een prijs
Wedloop en dansen
Totdat de zon opkomt.

Uitwisseling van goedheid
Die ieder lid heeft
Maakt dat de hartsnaar
Van ons Volk beeft.

Als de Sprekende Trommen een Pow-Wow hebben aangekondigd, zul je met gelijkgestemde anderen moeten samenkomen om ideeën uit te wisselen. Je zult gemakkelijker bezieling in een bepaald aspect van je leven vinden als je gebruik maakt van een ondersteuningssysteem en merkt welk soort steun je bij anderen kunt vinden.

De Pow-Wowkaart markeert een tijd waarin je om steun dient te vragen. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt, of gewoon een vriend(in) die als klankbord kan fungeren. Je focus zal helderder worden en een paar bemoedigende woorden kunnen net het zetje vormen dat je nodig hebt.

De bezieling zit in jou en spreekt over de rijd die juist aan de geboorte voorafgaat. Waaraan je op dit moment ook het leven schenkt, het zou gemakkelijker kunnen gaan als je vrienden om je heen verzamelt om je de noodzakelijke steun te geven.