Moeder Aarde Kaart 3 – Visioen Zoeken

Hoog op Heilige Berg,
Het uitzicht onbeperkt,
Komt helderheid van visie
Opnieuw als naar ons toe.

Het Grote Mysterie
Vereert onze Dromen
Met zinvolle leiding
En Medicijnbondgenoten.

De kaart van de zoektocht naar een visioen spreekt over een tijd van nieuwe richtingen of over het versterken van het huidige pad, met als basis persoonlijke waarheid, Soms is het om deze waarheid te vinden noodzakelijk de Stilte binnen te gaan en persoonlijke verwarring te verwijderen. Op andere momenten is het noodzakelijk om daadwerkelijk een zoektocht naar een visioen te maken.

Deze kaart vertelt je dat je levensloop met behulp van een visioen opgehelderd dient te worden. Het is nu tijd om hulp te vragen van de Bondgenoten en/of Voorouders, zodat je keuzes versterkt zullen worden met hun wijsheid en steun. Waar het om gaat, is het zoeken naar je persoonlijke antwoorden. Vertrouwen op deze gevoelens en ernaar handelen is de manier om de waarheid te vinden. 

Om dit te volbrengen moet je verwarring en twijfel loslaten en dan verdergaan door toe te staan dat je waarheid te voorschijn komt. Denk eraan: als je zoekt, vraag je om antwoorden; wees bereid de waarheid te aanvaarden en te erkennen wanneer deze naar je toe komt. Erkenning en aanvaarding gaan altijd vooraf aan innerlijk weten.