Moeder Aarde Kaart 30 – Kracht van Vuur

Heilig Vuur hier in ons,
Plek van eeuwige vlam,
Brand de barrières weg
In Groot Mysteries naam.

Leer ons warmte en goedheid,
De liefde van Grootvader Zon,
Die elk verschil laat smelten
En ons tot eenheid maakt.

Als de Kracht van Vuur vandaag in je kaarten is verschenen, wordt er van je gevraagd het innerlijk Vuur te erkennen. Je spontaniteit voor het leven hangt af van de mate waarin je met het Vuur in verbinding staat. Je kunt je hartstocht voor het leven ondersteunen door alle Goede Kracht die in je leven aanwezig is te erkennen. Je vermogen om avontuur en opwinding te creëren komt voort uit je bereidheid jezelf plezier en vreugde te verschaffen. Al wat nodig is om de hartstocht te laten duren, is besluiten dat je waardevol bent en voortgaat.

Indien je hartstocht op het lichamelijk vlak veroordeelt, zou het tijd kunnen zijn je oordelen aan de kant te schuiven. Alle levensdaden zijn heilig, wanneer er op eerbiedige wijze meer wordt omgegaan. Oude angsten voor intimiteit of binding kunnen beperkingen voor relaties vormen. Als dit op jou van toepassing is, ruim de angst dan op. Als de angst vertrekt, zal ook de kou van vroegere pijn vertrekken en zul je gereed zijn voor toekomstige relaties die meer de moeite waard zijn.

In al deze gevallen dringt de Kracht van Vuur erop aan ons innerlijk Vuur te gebruiken om ons leven met energie bij te vullen. Deze energie komt voort uit de hartstochtelijke lichamelijkheid van Moeder Aarde en de spontane liefde van Grootvader Zon. Wanneer we evenwichtig zijn, wakkert deze Goddelijke Vereniging ons natuurlijk verlangen aan om het leven te ervaren. Als je al spontaan bent, ga dan zo door.