Moeder Aarde Orakel – spirituele lessen uit indiaanse tradities 

Jamie Sams
geïllustreerd door Linda Childers
ISBN: 9023008278
Altamira-Becht

Volgens de Amerikaans-Indiaanse spirituele traditie herstelt het ‘Medicijn’ het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht – de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht. Vierenveertig schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren. De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Dit orakel bevat:

  • 44 kaarten met hun interpretatie;

  • duidelijke instructies voor het raadplegen van het orakel;

  • informatie over de verschillende legmethoden;

  • suggesties voor rituelen.

Jamie Sams vond in deze traditie de inspiratie voor Moeder Aarde Kaarten. Zij heeft daarin de essentie weten vast te leggen van de heilige lessen van het Indiaanse Volk.

 Moeder Aarde kaarten + 44 kaarten

 bol.com Partner

Naar de kaarten