Muriel

Muriel: de Engel van de Kreeft.
Voor terughoudendheid, zelfvertrouwen en tevredenheid. 

De kaart van Muriel is voor iemand die stil en gesloten is. U vindt het prettig om op uzelf te zijn maar kunt ook goed overweg met anderen, vooral met dierbaren. Sterker nog, u bent heel gelukkig in het gezelschap van familie of vrienden. U bent zelfstandig, weegt uw woorden zorgvuldig alvorens te spreken en probeert met alles in harmonie te leven. Hoewel u nu en dan een periode van rusteloosheid ondervindt, maakt u zich over het algemeen geen zorgen over het verstrijken van de tijd en laat u de dingen natuurlijk verlopen.

Muriel suggereert echter dat u geneigd bent te veel van wat u gelooft voor uzelf te houden. Als u dit te veel opkropt, kan dat uiteindelijk voor problemen zorgen. U moet uw waarheid kunnen uitspreken en uw leven ernaar kunnen inrichten. U bent bang om eerlijk te zijn omdat u daarmee anderen kunt kwetsen, maar als u niet eerlijk bent, kunt u anderen daar op de lange termijn juist een slecht dienst mee bewijzen. 

Kies opaal om deze tekortkomingen te overwinnen, want deze steen helpt u onbewust gedachten scherp te krijgen. Rodochrosiet is goed voor het in evenwicht brengen van de chakra’s die met uw lichaamsenergie te maken hebben. Luister naar de wijsheid van uw liefdevolle hart, want u kunt de pure waarheid alleen met uw hart waarnemen.