Ontmoet je eigen Fee

in contact treden met een betoverde wereld

Hardcover | 32 Pagina’s | Schors BV, Uitgeverij | 2004 
ISBN: 9063785844 

 bol.com Partner

Soms, heel soms, overkomt je iets heel mooi én onverwachts. Van een hele lieve cliënte van de Reiki Regenboog, kreeg ik dit boek: als dank-je-wel 🙂 Ze had mij niet blijer kunnen maken, want zoals iedereen wel weet ben ik a) dol op boeken en b) gek op mooie plaatjes. Alhoewel er dit keer geen orakelkaarten bijzitten, kun je dit boek wél als zodanig gebruiken. Het idee is het volgende: mediteer even rustig over een bepaalde vraag die je graag beantwoord zou zien. Neem dan een kijkje op de ‘stadsplattegrond’ en kies volkomen onbewust de plek waar jij denkt het antwoord te zullen vinden. De plaats die je kiest zal je een ontmoeting laten meemaken met JOUW eigen fee van dat moment 🙂

Recensie Bol.com:

Door de eeuwen heen zijn mensen gefascineerd geweest door feeën en heeft men geprobeerd contact te maken met dit etherische natuurvolk. Het zwaartepunt van dit boek ligt op dit laatste element. De lezer kan uit de tweeëntwintig beschreven archetypen een fee selecteren die bepaalde aspecten in het leven vertegenwoordigt, zoals vriendschap, het bereiken van doelen of het vergaren van kennis. De communicatie met de gekozen fee komt tot stand via het uitvoeren van rituelen en kan o.a. als doel hebben dat de eigenschappen van de betreffende fee ook bij de lezer worden versterkt. Van elke fee wordt aangegeven wat haar archetype-tegenhangers zijn in de astrologie en tarot. Het boek is visueel zeer aantrekkelijk vanwege de vele sprookjesachtige gekleurde tekeningen van feeën. Gedrukt in een kleine letter in twee kolommen.

(Biblion recensie, drs. O. Bachnoe) 

 bol.com Partner

©Loes Raaphorst 05/2005