Orakel KaartenAnglesMermaids and Dolphins

Deze schitterende orakelkaarten kwam ik tegen in Schotland, waar elke boekwinkel een waar Walhalla is voor iedereen die van esoterie houdt! Groot-Brittannië is een ‘duur’ vakantieland, maar gelukkig zijn de boeken er relatief goedkoop, net zoals deze kaarten.

ISBN nr: 1-56170-906-9

ISBN nr: 1-56170-979-4

Het gebruik van deze orakelkaarten wijkt niet af van die van andere orakels. De wet van de synchroniciteit geldt ook hier; er bestaat geen toeval – wat je toekomt valt je toe 😉 Het grote voordeel van deze twee sets is dat je er niet meteen een boek bij nodig hebt. De boodschap staat namelijk gedrukt op elke kaart! Er zit wel een klein boekje met extra uitleg bij, maar ook zonder boekje zijn ze goed te gebruiken.

Doreen Virtue (ja, het is haar echte naam, heb ik mij laten vertellen) is afgestudeerd spiritueel psychologe en heeft talloze boeken op haar naam staan. Ze is o.a. te gast geweest bij Oprah Winfrey en geeft workshops over de hele wereld. De afbeeldingen op de kaarten zijn afkomstig van verschillende schilders, illustrators en tekenaars en variëren van romantisch tot moderne afbeeldingen.