Orakel Kaarten 2 – ArchangelsGoddess Guidance

Deze schitterende orakelkaarten kwam ik tegen in Memphis, waar tussen de vele Elvis’ winkels gelukkig ook een Barnes & Noble boekwinkel te vinden was. Natuurlijk kon ik deze sets niet laten liggen, want uit ervaring wist ik al dat Doreen Virtue prachtige kaarten maakt.

ISBN nr: 1-4019-0248-0

ISBN nr: 1-4019-0301-0

Het gebruik van deze orakelkaarten wijkt niet af van die van andere orakels. De wet van de synchroniciteit geldt ook hier; er bestaat geen toeval – wat je toekomt valt je toe 😉 Het grote voordeel van deze twee sets is dat je er niet meteen een boek bij nodig hebt. De boodschap staat namelijk gedrukt op elke kaart! Er zit wel een klein boekje met extra uitleg bij, maar ook zonder boekje zijn ze goed te gebruiken.

Doreen Virtue (ja, het is haar echte naam, heb ik mij laten vertellen) is afgestudeerd spiritueel psychologe en heeft talloze boeken op haar naam staan. Ze is o.a. te gast geweest bij Oprah Winfrey en geeft workshops over de hele wereld. De afbeeldingen op de kaarten zijn afkomstig van verschillende schilders, illustrators en tekenaars en variëren van romantisch tot moderne afbeeldingen.