Paradijs

Onderaan liggend met je ogen dicht, droom je van een paradijs. Je stelt je voor hoe mooi de natuur daar is, roze bergen waar als de zon opkomt, het lijkt of ze langzaam wakker worden en gaan gloeien. De zee zo blauwgroen van kleur, iets dat je alleen maar op plaatjes tegenkomt en jij droomt dat je daar wandelt en zwemt. Geen bergbeklimming is te zwaar, geen golf is te hoog, het is precies zoals het hoort te zijn, heel licht, heel luchtig met een klimaat dat op de juiste temperatuur is.

Achter iedere berg is een nog mooiere omgeving, met elfen en feeën… En het liefst zou je hier willen blijven, je wilt even niet ontwaken, zo moet het echte paradijs uit de bijbelse verhalen er uit gezien hebben, en daar mocht jij even in je droom vertoeven.

Helaas is het leven hier niet altijd een sprookje, nee zeker niet, maar als jij de behoefte hebt om uit de zorgen van alledag even weg te dromen, zoek dan dit plekje op en droom maar lekker verder Je zult er iedere keer weer verkwikt vandaan komen.

Je bent een deel van het geheel.
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005