Pentagrammen 4

Dit is een kaart van materiele zaken: de oprichting van een bedrijf, liefde voor bezit, materiele winst, een ergernis en streven naar macht. 
Ondersteboven staat hij voor de neiging tot gierigheid, obstakels in zaken, financiële problemen en een laag gevoel van eigenwaarde.

Trefwoorden Rechtop: onvermogen om kennis over te dragen, te delen met anderen, sociale onverschilligheid, hang naar veiligheid en zekerheid, kleinzieligheid, bekrompen instelling, gierig, egoïsme, verstarring, vrekkig, het streven naar macht dmv bezit, talenten worden begraven, kans op erfenis, niet kunnen delen, alles voor zichzelf houden, angst voor armoede, op je geld zitten. 

Trefwoorden Ondersteboven: achteruitgaan in gewin, materiele verliezen, uitstel, tegenstand, zaken die niet afgehandeld worden, verkeerd gebruik van geld, respect proberen te kopen, te koop lopen met macht om indruk te maken, extravagantie, emotionele kramp.