Pentagrammen Koningin

Deze vrouw is mogelijk economisch zelfstandig, in kunst geïnteresseerd, praktisch, materialistisch en sociaal ingesteld. Ze is een harde werkster, onafhankelijk en gul voor mensen die haar interesseren. Ze kan ook onzeker zijn, wantrouwig en te veel door fysieke zaken beheert. 

Trefwoorden Rechtop: welstand, zekerheid, veiligheid, vrijheid, huiselijke gezelligheid met overvloed en luxe, genereus persoon met groot verantwoordelijkheidsgevoel voor haar bezittingen en naasten, nobele ziel, wijsheid, goede gezondheid, fysiek gemak, liefde, vruchtbaarheid, voorspoed, lichaam wordt goed gebruikt, edelmoedig, loyaal vriendin moeder en lerares.

Trefwoorden Ondersteboven: onechte voorspoed, angst voor falen, vergeefse pogingen om idealen te realiseren, oordeelt snel en verkeerd, ziekte of gebrek, voorjaarsmoeheid, onbetrouwbaar, afhankelijk van anderen, inhalig, lichamelijk gespannen, truttigheid.

Een donkere mooie welgestelde vrouw, intelligent en rustig. Goede echtgenote en huisvrouw, met gratie en waardigheid. Een goed grootbrengster van kinderen.