Pentagrammen Page

Page van Pentagrammen is een vastberaden, welbespraakte persoon van onder de 21 jaar, met ontzag voor opleiding en nieuwe ideeën. Hij kan duiden op een brief met geld, maar ook op verspilling van talenten, onrealistische doelen, intellectuele verwaandheid en verlies van wereldse goederen. 

Trefwoorden Rechtop: een studieus persoon met bezinning en aandacht en attentie, respect voor kennis en wetenschap, ontdekking, ontwikkeling van intellectuele en creatieve en psychische vermogens, nieuwe impulsen, willen leren, soms een dromer, diepe concentratie en toewijding, nauwgezet, ijverig, discipline, wilskracht, vindingrijk, nadenkend, een bode of dragen van nieuws, brengen van boodschappen, iemand die goed doet, een goed bericht op financieel gebied.

Trefwoorden Ondersteboven: niet logisch kunnen nadenken, geen respect voor boeken, rebelsheid, dagdromen, puberaal gedrag, niet in staat zijn praktijk en theorie te verenigen, slecht nieuws of achterhouden van belangrijke informatie.

Een jongen of meisje met donker haar en bruine ogen. Een kind met een vindingrijk, voorzichtig en toegewijd karakter.