Pentagrammen Ridder

Deze eerlijke, respectabele, jonge doorzetter houdt van de natuur en dieren, maar is ook materialistisch en soms gemeen. Angstig en onzeker als hij is, kan hij fouten maken door gebrek aan zelfvertrouwen en zijn talenten verspillen. Hij kan ook duiden op stilstand.

Trefwoorden Rechtop: een praktische materialist en werken die in staat is gestelde doelen te bereiken, betrouwbaar, volhardend werker, geduldig bedachtzaam doener, iemand waar van men op aan kan. Verantwoordelijkheidsgevoel, oprecht, nuttig, bruikbaar in diensten en zaken, georganiseerd, traditionele waarden worden hoog gehouden (familie/opvoeding). 

Trefwoorden Ondersteboven: gebrek aan wilskracht, gebrek aan vastberadenheid, bekrompen, zorgeloze flierefluiter, het ‘zoontje’ van de baas, eigengereidheid, slordig in zaken, verwarring. 

Een jongeman met donker haar en donkere ogen. Een functionele materialist met verantwoordelijkheidsgevoel en een bedachtzaam, werklustige instelling.