Planeten en Magie – Maan

Gebruik de energie van Maan in kaarsmagie als u meer contact wilt met uw diepere emoties. Aangezien Maan de planeet van het moederschap is, kunt u haar hulp inroepen bij het verwekken van een kind. Tijdens de betovering kunt u haar maanenergieën oproepen om het geslacht van uw ongeboren kindje te weten te komen of zelfs een glimp op te vangen van hoe het eruit zal gaan zien! 

Intuïtieve krachten

Gebruik voor maanmagie een paarse kaars. Paars is de kleur van spiritualiteit en paranormale kracht. Gebruik wat jasmijnolie. Dit helpt bij bevallingen en in zaken van het hart. Richt u op de wens en graveer het maansymbool in de kaars. Plaats hem in een zilveren kandelaar en versier uw altaar met een maansteen of wat hazelhout. Brand uw kaars op een maandag. 

Bron MBS ©Loes Raaphorst 01/2006