Pleegzorg – Oproep

De Pleegzorg zoekt dringend pleeggezinnen, ook voor crisis opvang. Zoveel kinderen kunnen op dit moment niet geplaatst worden. Ik zelf heb drie kindertjes in huis, zeer gezellig, soms kan er wel eens een probleempje zijn, maar daar kan men begeleiding voor krijgen. 

Wie geeft een kind met kerst wat veiligheid en gezelligheid, ze vragen maar zo weinig?

Neemt u dan contact op met pleegzorg@jeugdformaat.nl of bel:070-3512751

Doen! 

Gr. Maria

Ons huis zit vol met hummeltjes, crisisopvang zijn wij. Door onze leeftijd vinden wij het niet meer raadzaam een pleegkind te nemen. Het is niet de bedoeling dat dit kind voor ons moet gaan zorgen wanneer wij gaan kwakkelen. 

Laatst kregen wij bobby erbij, 1 jaar oud, en aan zijn derde gezin bezig. Hij moest weg van zijn ouders, toen hij 2 weken oud was. Hij was in paniek, werd ziek, want waar was moeder nr. twee? Bij ons mag hij niet blijven, dus wordt er een vast pleeggezin gezocht voor het zeer lieve, goedlachse knaapje.

Het breekt mijn hart, hoe vaak zal hij nog moeten verkassen, hoe vaak zijn de mensen hem zat? Hoelang zal hij de mensen nog vertrouwen, die er toch weer geen brood meer in zien? 

Alle moeders hebben een goed hart in beginsel, de een komt er te laat achter dat het kind toch niet is wat men had verwacht! De ander zou er alles voor willen geven, ze veel liefde en veiligheid te mogen geven.

Mocht u beslissen deze kinderen te helpen, doe dit dan met uw verstand, het kind blijft heel lang. Het zijn geen puppies die men weer weg doet! Een mensenkind heeft gevoel, en een hart. Breek dit niet voor zijn hele leven alstublieft!

Maria 

 ]]>

Bron Email Maria©Loes Raaphorst 11/2007