Het Pleiadisch Werkboek – hoe activeer ik mijn goddelijke Ka? 


Amorah Quan Yin 

Beschrijving:

Leer hoe je je bewust kunt afstemmen op je Hogere zelf en Goddelijke Eenheid! Het Pleiadisch Werkboek is rechtstreeks doorgegeven door de Pleiadische afgezant van het licht – lichtwezens van de Pleiaden – die zeggen dat het nu de tijd is voor spirituele groei, ascensie. en genezing. Door Arnorah Quan Yin wordt ons geleerd onze ‘Ka-Kanalen’ te openen, die energie vanuit ons multi dimensionale, holografische zelf naar ons fysiek lichaam trekken. Deze galactische genezingstechnieken stemmen ons af op ons goddelijk zelf, verhogen onze trillingsfrequenties, verjongen ons lichaam en brengen het in evenwicht, terwijl spirituele evolutie versneld wordt en emotionele genezing gestimuleerd. Amorah Quan Yin is al sinds haar geboorte een natuurlijk genezer en paranormaal begaafd, als kind begiftigd met helderziendheid en helderhorendheid. jaren later bracht een persoonlijke gezondheidscrisis haar op de weg van holistisch leven, spirituele bewustwording, en deelde ze haar gaven met anderen. Amorah is bekend geworden en wordt gerespecteerd als genezer, ziener, en leraar In Mt. Shasta” Californië, waar ze een privé onderwijs en genezingsinstituut heeft.

Persoonlijke ervaring:

Ik loop toch echt al een tijdje mee en lees erg veel esoterische boeken, maar dit werkboek gaat mij toch wel een beetje boven m’n pet. Okee, er staan een aantal hele goede én mooie visualisaties en oefeningen in, maar over het geheel genomen is het voor mij net even een ‘brug te ver’. Ik zal een aantal van de visualisatie wel gaan gebruiken op mijn Reiki cursussen, maar dan toch wel wat eenvoudiger dan Amorah Quan Yin het beschrijft. 

]]>

Bron©Loes Raaphorst 06/2009