Poems Sue

Mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik héb iets met leeuwen. Ik was dus ook oprecht verbaasd dat ik een mail kreeg van een lezeres van deze site, met een gedicht over een leeuw. Het ’toevallige’ van het geheel is, dat zij het gedicht voor zichzelf geschreven heeft, maar nadat ik het gelezen had, wist ik: het gaat over mij! Kan niet hè? Nou er kunnen wel meer dingen niet maar ik geloof niet in toeval en heb haar meteen gevraagd of ze nog meer gedichten zou willen plaatsen. Maak een keuze of lees ze allemaal!

The Lion Inside My Guardian Angel Directions Day After Day My Pal Farewell my Pal Magic Flying Faith The Elements of Life For my three Angels Note to my Daughter Back to Black Feelings My Pain Goodbye Little One Another Nightmare Dreamwolves Colours Love Hurts My Online Home Why Midnight Talking One with the Dark Dreaming Silent Scream Shining Stars The Final Road Black Day Feeling Free The News For You Paradise My Journey Why would I complain..* 11 July

Sue is een vrouw met een verleden, een heden en een toekomst, zoals wij allemaal. Sue is geboren in Australië en heeft na vele omzwervingen haar plekje op de wereld hier in Nederland gevonden. Zoals wij allemaal heeft zij veel meegemaakt, maar nog nooit eerder hebben gedichten mij zo geraakt als de poems van Sue. Leer haar kennen, en herken jezelf. 

Bron: Email Sue ©Loes Raaphorst 12/2006