Rahab & Manakel

Rahab: de Engel van de zee.
Manakel: de Engel van de zeewezens.
De kaart van de zee: heling en wedergeboorte.

Rahab, de Engel van de zee, helpt het water in bedwang te houden. De wilde zee kan verwoestend zijn, maar voedt ook de dieren in de diepte. Onder de oppervlakte liggen geheimen te wachten. Haar stille wateren vormen de wateren van het leven, want de mens is voortgekomen uit de zee en haar helende en versterkende eigenschappen hebben al duizenden jaren lang mensen geholpen die er gebruik van wilden maken. 

Als u deze kaart trekt, betekent dat dat u zich één moet voelen met de zee. Misschien wast de kracht tot heling en wedergeboorte van de zee negativiteit en verwondingen weg. Dompel uzelf onder en voel uw oude conditioneringen wegspoelen. Mogelijk komt er een zeereis bij te pas. Als u geniet van zeilen en dat een ontspannende bezigheid vindt, is dat nu de juiste balsem voor uw ziel. Als u bang bent voor water is dit de tijd om uw angst te overwinnen, want een deel van uw energiestelsel wordt erdoor geblokkeerd. 

U kunt hierbij geholpen worden door intelligente en zachtmoedige dieren die in het water leven, zoals dolfijnen, of het vreemde gezang van walvissen. Vraag om raad bij hun beschermengel: Manakel. Deze zoogdieren kunnen u op een of andere manier een duwtje in de rug geven, rechtstreeks of door middel van muziek waarin u hun liefdevolle boodschap kunt horen.