Reactie: De Kern van ReikiPeter Niesten – Reiki Master

Dit boek is het beste boek, ooit over reiki geschreven. Ik ben Reiki master sinds 25-07-2003 en heb er zelf uit geleerd. De symbolen heb ik nog nooit in andere Reiki boeken afgebeeld zien staan. Diane zegt dat er niets geheimzinnigs aan de symbolen is, en dat ze niet werken zonder de bijbehorende inwijding (initiatie). 

Ik ben het volkomen met haar eens!! Reiki is voor iedereen, en niet voor een select groepje. Reiki moet weer terug in ons leven komen en ik zelf heb al vele goede healings met reiki mogen ervaren. Wonderen gebeuren af en toe nog, en waarom Reiki zo’n geweldig effect teweegbrengt kan me eigenlijk niet zoveel schelen. Maar het werkt!!! Ieder die Reiki wil gaan doen raad ik dit boek zeer aan. Maar kies een Reiki master die je vertrouwd en die je begeleid en waar je met vragen bij terecht kan!! Want, net als bij mij destijds, zullen er vragen opduiken waar je geen antwoord op weet. Een master kan je opheldering geven. 

Succes, 

Peter Niesten – Reiki Master

 bol.com Partner