Reactie Leukemie en Zwangerschap Ilona

Het verhaal heeft me heel erg aangegrepen. Ik heb namelijk zelf ook ALL gehad en ben inmiddels ook genezen verklaard. Ik was 15 toen ik het kreeg en ik ben nu 23 jaar. Ze hadden wel gezegd dat ze niet wisten of ik nog wel kinderen kon krijgen, en gelukkig na 2.5 jaar proberen werd ik toch zonder medisch hulp zwanger en is mijn zoontje Youri op
31-05-2002 geboren.

Ik weet hoe zwaar mijn ouders het hebben gehad toen ik ziek was en daarom weet ik ook hoe dat voor jou moet zijn geweest, daarbij ook nog zwanger pfff ik vindt het wat hoor.

Ik ben heel blij dat je dochter ook genezen is en ik wens haar heel veel geluk in haar verder leven.

Groetjes Ilona.

o ja, dit mag geplaatst worden hoor.
mensen mogen mij ook mailen ilonailona22@hotmail.com

 

*Lieve Ilona, dank je wel voor je lieve woorden; het gaat goed met mijn dochter en wie weet krijgt zij ook nog een keer een kindje. Heel veel geluk met Youri; je verdient het! *