Reactie van een Moeder – Moeder zonder Kinderen

Hoi,

Eindelijk heb ik jullie gevonden, lotgenoten, want ook ik ben een moeder die zonder haar kids door het leven moet!!!
Het zijn geen pubers die mochten kiezen. Nee de Raad voor
Kinderbescherming heeft dit zo beslist, terwijl diezelfde Raad mij een betere opvoeder noemde. Ik had nooit mogen verhuizen uit de vertrouwde omgeving van mijn kids. Terwijl ik in een klein dorpje woonde en lastig werd gevallen door mijn ex, ja ook lichamelijk, alles schuiven ze aan de kant. En ook ik moet leven met de stempel van ontaarde moeder.
Zolang je niet weet wat dat is kun je ons niet veroordelen, maar ja, de mensen om ons heen zijn hard. Maar ze krijgen mij niet klein !!!! Dit was een reactie van een moeder die weet wat jij door maakt.

naam bekend bij redactie

 

* Dank je wel voor deze reactie, en voor het delen van jouw gevoelens. Je hebt gelijk dat oordelen over onze situatie niet mogelijk is, als men dit verdriet niet zelf voelt. *

Reacties op deze bijdrage zijn welkom en kunnen op verzoek doorgestuurd worden of online geplaatst worden. Gebruik de reactieknop bovenaan de pagina.

Moeder zonder Kinderen