Reactie van Morgana – Moeder zonder Kinderen

Ik heb het verhaal van Moeder zonder Kinderen gelezen en wil graag in contact  komen met lotgenoten. Ook ik heb 2 kinderen die niet bij mij wonen. Het is zelfs zo erg dat ik mijn middelste zoon helemaal niet mag zien van mijn ex man. Ik ben in afwachting van een rechtszaak. 

Ondertussen zit ik hier maar af te wachten en mezelf te bedenken hoe het met mijn kind gaat en wat er in zijn hoofdje omgaat. Hij is pas 10 jaar. Ik weet dat hij erg veel van me houdt. Opeens uit het niets kreeg ik een brief van de advocaat van mijn ex. Waarom toch! Ik weet het echt niet. Ik zit vol met raadsels. Graag zou ik mijn verdriet met jullie delen. 

Groeten, Morgana

Reacties zijn welkom en zullen doorgestuurd worden naar Morgana. Gebruik de reactieknop bovenaan deze pagina.