Reactie Scheiding – bestaat dat ook tussen vrienden?

Hallo lieve mensen,

Ik herken veel terug van het twee kampen verhaal na een scheiding.Nu alles wat geluwd is en iedereen zo ongeveer zijn posities heeft ingenomen kan voor mij en mijn ex vriend (man) het verwerkingsproces eindelijk beginnen.

Ik vind gelukkig nu wel de steun in mijn vriendenkring omdat ik duidelijk aan gegeven heb dat ik geen partijenverhaal meer wil horen maar een schouder om op uit te huilen.Ik heb iedereen gewaarschuwd dat het welletjes was en wie door ging met voor Hans of mij partij te trekken automatisch uit mijn adressenbestand zou worden verwijderd en dat schrik effect heeft ze wel aan het denken gezet en gelukkig komen sommige terug en andere niet.

Ook al ga ik nu dwars door een hel zoals vele van u misschien ook hierdoor heen gaan.Of je nu scheidt van je vrouw en kinderen of van je vriend met wie je zes jaar samen was en twee jaar getrouwd, het valt verdrummele niet mee je leven weer op de rails te krijgen.

Ik wens iedereen heel veel succes en sterkte en weet een ding het is u beslissing lieve mensen niet die van iemand anders.

Bart Boesten

Eindhoven

Bart ©Loes Raaphorst 01/2006