Reactie St. Jans Kruid –  door Leen 

Ik neem al een hele tijd Sint-Janskruid, maar eigenlijk niet echt consequent. Tijdens de periodes dat ik het gebruikte, geloofde ik niet direct in zijn werking, maar achteraf merkte ik wel het effect.

Daarmee bedoel ik, tijdens mijn stage heb ik het wat moeilijk gehad en toen nam ik weer mijn pilletjes. Ik sliep daar de hele week in en één week ben ik mijn Sint-Janskruid vergeten mee te nemen. Ik voelde me veel slechter en had veel meer en heviger huilbuien. Dit besefte ik pas achteraf, dus je kan het niet als ingebeeld/psychisch beschouwen, maar als feit.

Ik zou het iedereen aanbevelen, alhoewel het soms zinloos lijkt. Momenteel neem ik al een eindje geen meer, maar ik ga terug beginnen, want het gaat niet zo super met me. Ik hoop dat het vlug werkt en ik me gauw wat beter voel. 

Leen

*************

Dank je wel voor de reactie Leen. Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat!

*********

St. Jans Kruid – een alternatief voor anti-depressiva?