Rock ’n Roll – anno 2004 🙂

 Tom Jones & Jools Holland<br>Jools Holland

 bol.com Partner

Tom Jones zullen de meeste mensen wel van naam kennen, maar Jools Holland zal minder bekend zijn, alhoewel hij werkelijk één van de beste pianisten ter wereld is. In Engeland is hij al jaren te zien op de BBC met een muziekprogramma waarin zijn (big) band en hijzelf menig beroemdheid begeleid hebben, waaronder dus Tom Jones. Dit is de beide heren waarschijnlijk zo goed bevallen dat ze samen deze nieuwe cd hebben uitgebracht. Nieuwe maar ook oude nummers passeren de revue, met niemand minder dan Sam Brown (!) als backing vocal. 😉

De muziek op deze cd swingt echt de pan uit. Het is fantastisch! De sfeer is zo vrolijk en stilzitten is onmogelijk; je voeten bewegen echt vanzelf! Het genre varieert van ouderwetse Rock ’n Roll, Boogie Woogie, Blues tot Big Brass Band muziek. Deze CD mag je als muziekliefhebber echt niet missen! De single ‘It’ll Be Me is online te beluisteren! Bekijk vooral de bijbehorende videoclip ook goed, want het is werkelijk een lust voor het oog. Maar wees gewaarschuwd, want heb je het nummer eenmaal gehoord, is er geen weg meer terug: je wilt de CD dan hebben 🙂

Tracklist: 

 1. Life’s Too Short  

 2. 200lbs Of Heavenly Joy  

 3. Good Morning Blues/One O’Clock Jump  

 4. It’ll Be Me  

 5. Who Will The Next Fool Be  

 6. Linda Lu  

 7. St James’ Infirmary Blues  

 8. Odd Man Out  

 9. Roberta  

 10. Baptism By Fire  

 11. Think  

 12. Hanging Up My Heart For You  

 13. Mess Of Blues  

 14. Sally Suzas  

 15. My Babe  

 16. Slow Down  

 17. Glory Of Love  

 18. Mam And Dad’s Waltz  

 19. End Of The Road  

  bol.com Partner