Rode Aarde

Je hebt deze kaart getrokken omdat je met beide benen op de grond staat. Je hebt grote verwachtingen. Je volgt een uitgestippeld pad, maar je komt wel een paar obstakels tegen die je zult moeten overwinnen. Je bent dol op reizen, vooral naar verre landen. Je zorgt goed voor jezelf. Je staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en je bent creatief aangelegd. 

Toch een kleine waarschuwing: vertrouw niet direct iedereen, mensen kunnen zich wel eens anders voor doen dan ze zijn. Er is veel licht om je heen; je gidsen zullen je altijd waarschuwen. Luister ook naar wat je innerlijke stem zegt, vertrouw daar op. Je communicatie is goed, je bent duidelijk en kunt je goed uiten. Volg je weg, je weet heel goed waar je mee bezig bent, jij komt er wel! 

Je bent een deel van het geheel.
Namasté, Bertie Shama-E 

Bertie Shama-E©Loes Raaphorst 08/2005