Royal Almond Body Oil oftewel de Amandelolie wordt koud gewonnen uit zoete- en bittere amandelen en zijn daardoor rijk aan vitamines A, D, E, F en K.
Of het om een reiniging gaat of een verzorging, de oliën houden de vochtigheid intensief vast, verlenen aan de huid een zachte glans en omgeven het met een zachte amandelgeur die na verloop van een paar minuten verdwijnt zodat deze de parfumgeur niet beïnvloed. Je wilt immers niet de hele dag naar een ‘koekje’ ruiken.

royal almond body oil jafra cosmetics
Royal Almond Body Oil

Gebruiksmogelijkheden Royal Almond Body Oil:

  1. Als lichaamsolie na het bad of douche om het uitdrogen en verouderen van de huid tegen te gaan.
  2. In bad als badolie; let op, je hebt maar heel weinig nodig.
  3. Gebruik onder de douche. Op een vochtige washand aanbrengen, hiermee je lichaam insmeren, doe je nu de waterstraal over je lichaam dan zie je de waterdruppels op je huid liggen. Je lichaam alleen deppen met een handdoek.
  4. Na een zonnebad. Houdt vocht/vet balans in evenwicht en zorgt voor een mooie glans. Het bruine kleurtje blijft langer behouden.
  5. Voor extra verzorging van bijvoorbeeld knieën, hielen, ellebogen enz.
  6. Bij dagelijks gebruik wordt pigmentstof opgebouwd. Resultaat; we worden eerder en dieper bruin.
  7. Te gebruiken onder de zonnebank c.q. hemel.(mits dit geen halogeen zonnebank is) LET OP!!!! Bevat absoluut geen zonnefilter
  8. Als massageolie
  9. Om de groei van de nagels te stimuleren door middel van een nagelbadje
  10. Verlicht psoriasis

Ik vind het heerlijk om mijn huid goed te verzorgen, maar ik heb een hekel aan smeren en dingen die veel tijd kosten. Dus ná het douchen, kraan uit, een klein beetje amandelolie op mijn hand (grootte van 1 euro munt), beide handen even tegen elkaar en hoppa, smeren maar. Doordat de huid nog nat is van het douchen, ‘vlieg’ je letterlijk over je hele lichaam heen, en klaar ben je. De huidplooien even goed afdrogen, en aangezien ik mijn douchecabine altijd even droogtrek met een wisser, ben ik helemaal opgedroogd als ik daarmee klaar ben. De olie wordt helemaal opgenomen door de huid terwijl je dus even geniet van de overheerlijke geur. Die vervliegt overigens snel, dus kun je met een gerust hart je lievelingsparfum gebruiken. Het grote voordeel is dat je tegelijkertijd het pigment in je huid opbouwt, en zul je dus in het voorjaar, als je de zon in gaat, in no time heerlijk bruin worden. Maar, nooit met de amandelolie in de zon gaan zitten, want dán ben je net een pakje boter wat in de pan ligt te sudderen. Wel een factor gebruiken dus! Het is bovendien heel zuinig in gebruik: met een fles van 250 ml doe ik bij dagelijks gebruik ongeveer 4 maanden. Dus als je gebruik maakt van de regelmatig terugkerende aanbiedingen ben je 5 euro per maand kwijt voor een top verzorging voor jouw lichaam! Een verzorging die dus écht iets doet voor de huid, in plaats van alleen de dode huidcelletjes aan elkaar te plakken, om vervolgens aan je kleding, je stoel, de bank en je autostoel te kleven. 😉