Angst

Raak niet ontmoedigd als je deze rune tegenkomt. The Divine gebruikt angst om je te geven wat je nodig hebt. Als je nog ergens bang voor bent, zul je daar je overwinningen vinden. Heb geduld op je pad der heling. 

Is het angst wat je weerhoudt een beslissing te nemen over je huidige situatie? Bedenk je dan wel, dat als je hier niet even bij stil staat, gezonde twijfel uit kan groeien tot irrationele angsten die je leven gaan beheersen en waar je veel pijn van zult ondervinden.

Ben je bang om te falen? Bang voor succes? Ben je bang dat de pijn uit het verleden nooit weggaat? Wees gerust, deze rune geeft raad en wees ervan overtuigd dat het verleden voorbij is. 

Misschien ben je als kind misbruikt en ben je daarom nog steeds bang. Toch is dit voorbij gegaan en deze rune wil je er op een vriendelijke manier op wijzen dat je de kracht hebt te veranderen. 

Bedenk je waar de rune van angst ligt in de cirkel van de runen: na hoop en voor medeleven. Dit is een mooie plek om je angsten te overwinnen. 

Aan het einde van de dag komt deze rune heel zachtjes en fluistert in je oor: Don’t sleep your life away as hostage to fear. 

Runen Stenen – een orakel?