Dankbaarheid

Tel je zegeningen elke dag! Dat is de boodschap van deze rune. Wees ook dankbaar voor je wijsheid, je moed en de kracht van je wil. Wees dankbaar voor alle liefde in je hart en wees bereid te leren. 

Wiens liefde heeft jouw hart gevonden? Heb je een goede gezondheid? Word je goed verzorgd? Verzorg je anderen goed? Waar beleef je plezier aan? Wat geeft je rust en een vredig gevoel? 

Wees dankbaar voor de mensen om je heen die om je geven. Zeg eens dank je wel tegen al die mensen die jou steunen en wees de mensen dankbaar van wie je steun krijgt, want zij zorgen er mede voor dat je meer vertrouwen in jezelf krijgt.

Wees ook dankbaar voor het overleven van al het verdriet en alle pijn uit het verleden. Zelfs als je nu nog gepijnigd wordt, en je net een lange eenzame nacht achter de rug hebt, wees dan dankbaar voor het wakker worden. 

Als er een moment komt dat je het gevoel hebt dat er helemaal niemand voor jou is waar je raad aan kunt vragen, weet dan dat je nooit helemaal alleen bent: The Divine zal je de juiste richting tonen.

Als je net begonnen bent met het helen van je leven, wees dan dankbaar dat je hiermee begonnen bent. Als je al een eind op weg bent, wees dan dankbaar voor alles wat je met anderen hebt kunnen delen en al bereikt hebt.

Als je jezelf tegen komt op je pad, wees dan ook dankbaar voor die dingen die je niet kunt veranderen, want deze fungeren als het ware als je leermeesters.

Als je schoonheid tegen komt, misschien in de vriendelijkheid van iemand, misschien door de zon die in het water schijnt of de liefdevolle blik van een huisdier, wees dan dankbaar, dat je dit mag meemaken.

Je leven leven in dankbaarheid, geeft rust en vreugde. Gevoelend van dankbaarheid zijn de gift van het leven. Wees dankbaar voor het opkomen van de zon elke morgen, en het verschijnen van de maan elke avond.

Runen Stenen – een orakel?